به گزارش خبرنگار مهر، در متن این پیام که پیش از ظهر دوشنبه توسط بابک دربیکی، مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرائت شد، آمده است: استاد لطفی به عنوان هنرمندی مولف و مولفی هنرمند بود.
در ادامه این پیام آمده است: در میان داشته هایش و در میان هنر خود هدایت گری نسل جوان را در سرزمین کهن خود به عهده داشت و با هنر خود در دل مردم حضور یافت. لطفی هنرمند مردمی بود نه هنرمند سفارشی و دولتی و هنرش چون از دل بر می آمد بر دل نیز می نشست.
در پایان این پیام از هنرمندانی که بافت تاریخی گرگان را برای آرمگاه ابدی این استاد در نظر گرفته اند تشکر شد.
در ادامه این مراسم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: استاد لطفی از خرمن خویش بذر علم و دانش و معرفت را در دل و حان مشتاقان هنر و موسیقی خویش نشاند.
غلامرضا منتظری افزود: لطفی غزل 280 فصل زندگی اش را به شاگردانش تقدیم کرد و ثمره این بذر را می توان در هنر فاخر پرورش یافتگان و مکتب وی و آثار جاودانش به تماشا نشست.
وی بیان کرد: سیره شخصیتی وی هم آن گونه بود که با وجود اوج علم و دانش و با کمل فروتنی در قبال شاگردانش می گسترانید اما چه باید کرد که این دنیا دار فانی است و مسافران آن هر کسی به طریقی به آن دیار کوچ می کنند.
گفتنی است پیکر استاد محمدرضا لطفی در محله تاریخی سبزه مشهد و زمینی که به نام خانه وزیری شناخته می شود دفن شد. این زمین متعلق به خاندان کلنل علی قلی خان وزیری از بزرگان موسیقی کشور است.
نظر شما